Meer resultaten voor yoast seo instellen

yoast seo instellen
Yoast SEO Sociaal Prode.
info@prode.nl / 024 663 6149. Yoast SEO Sociaal. Wil je instellen hoe het bericht of de pagina via social media getoond wordt? Klik dan in de Yoast SEO Plugin op je pagina links op het Sociaal symbool onder het stoplicht van contentoptimalisatie.
Gebruik je de Yoast SEO plug-in voor WordPress? Fix de bug! Frankwatching.
Wanneer je in WordPress een afbeelding toevoegt, wordt er ook een aparte bijlage-url gecreëerd voor elke afbeelding. Dit komt erop neer dat elke afbeelding een eigen url heeft. Normaal gesproken verhelpt de Yoast SEO plug-in dit, doordat de optie Redirect bijlage-urls naar de bijlage standaard aangevinkt is met Ja.
Metadescription of omschrijving toevoegen in WordPress?
Ik raad je aan om de Yoast SEO plugin te downloaden. Dit is een uitgebreide plugin die je alle mogelijkheden biedt waarmee je jouw website optimaliseert voor zoekmachines. Heb je de Yoast SEO Plugin geïnstalleerd en geactiveerd dan vind je deze terug onder het blok waarin jij jouw artikel schrijft.
Gebruik de Yoast SEO plugin verbeter de vindbaarheid van je site.
Type Yoast SEO in het zoekvenster. Klik op installeren klik op activeren en de plugin is klaar voor gebruik. In het Dashboard zijn verschillende tabs te vinden waarmee je de plugin verder kunt instellen. Dit is vooral voor gevorderden en kun je in principe gewoon zo laten als het is.
SEO instellingen met Yoast SEO optimaliseren Saft Websites.
SEO instellingen met Yoast SEO optimaliseren. SEO instellingen met Yoast SEO optimaliseren. Wil je je website SEO optimaliseren? Onderaan je berichten en paginas vind je een blok van Yoast SEO. Hier kun je de SEO instellingen informatie van belang voor zoekmachines invullen of wijzigen.
De stoplicht bolletjes van de Yoast SEO plugin Online Klik.
Door het juist instellen van deze velden, kun je je pagina optimaliseren voor de zoekmachines zodat deze beter vindbaar wordt in Google. De Yoast SEO plugin is een ondersteunende tool die je on-page SEO verbeterd. Willen die bolletjes maar niet groen worden?
Vijf WordPress SEO functies die je waarschijnlijk niet gebruikt.
Om je zoekmachine optimalisatie te verbeteren is het slim alle functies die Yoast biedt naar volle waarde in te zetten. Gebruik daarvoor deze volgende vijf functies. Focus keyword instellen. In het plug-in venster, waar je ook de titel en de description kunt wijzigen, vind je ook een optie voor het opgeven van een focus trefwoord. Hiermee kun je bepalen wat het belangrijkste keyword, of zogenaamde longtail keyword is. Een longtail keyword bestaat uit meerdere woorden. De beoordeling die WordPress SEO van je pagina maakt, houdt dan rekening met de optimalisatie van je pagina voor het opgegeven focus keyword. Gaat je artikel bijvoorbeeld over WordPress SEO, dan kun je deze twee woorden opgeven bij Focus trefwoord.
WordPress SEO handleiding: hoger scoren in Google WPLounge.
Je vertelt met deze woorden onder andere waar de pagina over gaat én, nog belangrijker, je vertelt een potentieel bezoeker wat ze kunnen verwachten. De WordPress SEO plugin van Yoast laat je instellen hoe een titel er standaard uit komt te zien.

Contacteer ons